A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чернівецька громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Майстер - клас по писанкарству для дітей, які були змушені покинути свої домівки і тимчасово проживають у нашій громаді.

Дата: 31.03.2022 11:45
Кількість переглядів: 274

Фото без опису"Давайте познайомимось?"- саме з цих слів розпочався майстер - клас по писанкарству в місцевому ресторані "Клеопатра" для дітей, які були змушені покинути свої домівки і тимчасово проживають у нашій громаді.
 "Ми раді вам! Раді знайомству! І хоч воно мало відбутись не в такий спосіб - під мирним небом, зі спокоєм в серцях, та сьогодні я бачу у ваших очах віру! А буде віра, буде й перемога. Наша громада докладе максимальних зусиль, щоб вам було комфортно і ви знали що таке щасливе дитинство! Адже ви - найдорожче що є у нас! Працівниками комунального закладу "Центр культури і дозвілля" розроблена програма заходів саме для вас, тож слідкуйте за оголошенням як в ФБ групі «Чернівецька селищна рада», так і в групах закладів культури громади! На черзі - кінопоказ мультику в Чернівецькому Будинку культури 2 квітня о 12:00! Запрошуємо!"- з такими словами до присутніх діток звернулась селищна голова Олена Бень.
Далі діти перейшли до майстер - класу, який провела Марія Бохонець - завідувач Гонтівським будинком культури. Разом із дітками, які тимчасово проживають в нашій громаді, писанки розписували дітки – учасники художньої самодіяльності Центру культури і дозвілля. Після плідної, цікавої і веселої роботи, дітки ближче познайомились за теплим чаєм та смачною піцою.
Хочемо окремо подякувати мамам, які не дивлячись на свій вимушений переїзд, хочуть долучатись до створення комфортних умов акліматизації дітей в нашій громаді! Та разом із працівниками культури всіляко цьому сприяють!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь