A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чернівецька громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Про скликання 40 позачергової сесії селищної ради 8 скликання 06.10.2023 року об 10 годині

Дата: 03.10.2023 15:36
Кількість переглядів: 105

Порядок денний

  1. Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Чернівецької селищної ради
  2. Про утворення віддаленого робочого місця адміністратора Центру надання адміністративних послуг Чернівецької селищної ради, затвердження переліку послуг та графіку роботи
  3. Про пропозицію передачі об’кта водопостачання та водовідведення в оренду
  4. Про передачу міжбюджетного трансферту з бюджету Чернівецької селищної територіальної громади у 2023 році
  5. Про внесення змін до рішення    33 чергової  сесії  селищної ради    8 скликання від 20.12.2022 року № 946   «Про бюджет  Чернівецької селищної    територіальної громади на 2023 рік»
  6. Про підготовку лотів до проведення земельних торгів з продажу права оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності Чернівецької селищної ради.
  7. Про передачу земельної ділянки в оренду для іншого сільськогосподарського призначення гр. Андреєву Ігорю Володимировичу.
  8. Про укладення на новий строк   договору оренди землі гр. Гаврилюка А.А. та гр.Макаревич Н.В.
  9. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду за межами населеного пункту с.Шендерівка.
  10. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду  за межами населеного пункту с.Шендерівка
  11. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва громадянці Гончарук Г.І. в межах населеного пункту смт Чернівці.
  12. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення товарного  сільськогосподарського виробництва спадкоємниці земельної частки (паю) гр. Гоменюк Ользі Михайлівні
  13. Про внесення змін до рішення 30 чергової сесії Чернівецької селищної ради 8 скликання від 24 червня 2022 року № 903
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), відомості про які внесені до ДЗК та надання в оренду проектних польових доріг ПрАТ «Зернопродукт МХП»
  15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення                                                                      земельної ділянки водного фонду комунальної власності, набуття права                                                 користування (оренди) якої пропонується здійснити на конкурентних засадах (земельних торгах) у формі аукціону.
  16. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки. 
  17. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) і передачу у власність земельних ділянок громадянам Коваль Надії Степанівни, Кореневської Алли Володимирівни, Насіковської Тетяни Григорівни, Решетника Анатолія Миколайовича.
  18. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) і передачу у власність земельних ділянок громадянам Васілічешеної Людмили Миколаївни, Жмакіної Аделії Вікторівни, Романової Наталії Русланівни, Якубовської Ганни Францівни, Сторожука Івана Олексійовича.
  19. Різне

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь