Чернівецька громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Бесіди на правову тематику, про булінг та домашнє насильство, а також ази домедичної допомоги: поліцейські з медиками продовжують проводити навчальні заходи з учнями шкіл

Дата: 18.12.2023 15:51
Кількість переглядів: 163

 6 листопада поліцейські Могилів-Подільського райвідділу поліції спільно з медичним працівником завітали до учнів👨‍🦰👧 ліцеїв № 1 та 2 смт Чернівці.    

 Ці зустрічі правоохоронці присвятили навчальним заходам📚. Дітям роз’яснили їхні права та обов’язки, а також розповіли про відповідальність за вчинення правопорушень. ☝️Ці знання необхідні підліткам для формування безпечного середовища та подолання таких негативних явищ, як булінг та домашнє насильство.  

 👩‍🔬🩺З цікавістю учні слухали про домедичну підготовку. Школярам розповіли як проводиться оцінка стану постраждалого🤕 за алгоритмом «MARCH». Ним користуються для визначення реанімаційних дій, які повинні проводитись в разі виявлення людини з пораненням. Цю абревіатуру використовують для кращого запам’ятовування необхідних кроків під час  порятунку: М - масивний крововилив, А – дихальні шляхи, R - респіраторний, C - циркуляційний, H - гіпотермія. Також діти дізнались як зупиняти кровотечу 🩸🩹з використанням турнікету, робити серцево-легеневу реанімацію та надавати допомогу при опіках.   

 Окрім цього, майбутнім випускникам правоохоронці розповіли інформацію щодо умов вступу до вищих навчальних закладів системи МВС та проходження конкурсного відбору на службу в поліцію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь