A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чернівецька громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Інформаційна зустріч з міським, селищними та сільськими головами Могилів – Подільського району з питань соціально – економічного та інфраструктурного розвитку територіальних громад

Дата: 18.02.2021 15:15
Кількість переглядів: 354

Сьогодні в Чернівецькій громаді відбулась цікава подія.

Фото без описуНа Чернівеччину завітав голова обласної Ради Вячеслав Соколовий разом із командою фахівців виконавчого апарату обласної Ради аби провести інформаційну зустріч з міським, селищними та сільськими головами Могилів – Подільського району з питань соціально – економічного та інфраструктурного розвитку територіальних громад. В ході зустрічі обговорено важливість напрацювання та затвердження Стратегій розвитку територіальних громад. Презентували конкурс Вінницької обласної Ради «Комфортні громади» як механізм фінансової підтримки територіальних громад, а також напрямки Конкурсу та приклади.

Пропрацювали ряд типових помилок при написанні проєктів та розібрали покроково саму Конкурсну заявку. Також, на зустрічі озвучили можливості залучення коштів на ремонт доріг для територіальних громад, адже це одне з найболючіших питань.

Виступаючи перед присутніми, Чернівецький селищний голова Олена Бень зазначила: «Ми розуміємо, що розвиток громади вимагає комплексного підходу та використання механізмів співпраці влади, бізнесу і громадськості. Фінансова децентралізація, яку Чернівецька громада отримала завдяки об’єднанню -  потужний поштовх її розвитку.У нас багато планів, задумів і ми робитимемо все аби наша громада стала однією з найкращих. Один із чинників, що цьому сприятиме – участь у конкурсах. Ми відкриті до співпраці!»

Фото без описуВ свою чергу голова обласної Ради Вячеслав Соколовий сказав: «… Кожна громада на Вінниччині має стати комфортною для її жителів, причому в усіх сенсах. У нинішніх умовах проведення такого Конкурсу – надзвичайно потрібне та актуальне. Спільно з громадами та нашими партнерами ми будемо визначати найбільш ефективні шляхи розв’язання проблем, які існують чи виникають в громадах. Будемо підтримувати ініціативи громад і залучати громадські об’єднання до напрацювання ідей проєктів. Будемо надавати учасникам консультації та залучати експертів.»

 

м


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь