A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чернівецька громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Обговорення Стратегії розвитку Чернівецької селищної ради на 2021 – 2030 рр

Дата: 11.03.2021 20:32
Кількість переглядів: 363

Фото без описуЗ метою належного обговорення проекту Стратегії розвитку Чернівецької селищної ради на 2021 – 2030 рр. розпочато зустрічі з громадськістю. Враховуючи складну ситуацію з захворюваністю на COVID-19, прийнято рішення обговорення та публічні слухання проводити поетапно з дотриманням протиепідеміологічних заходів. 
Перша проведена зустріч була з підприємцями нашої громади. Селищний голова Олена Бень, звертаючись до присутніх, сказала наступне: «…Для того, щоб наші дії були злагодженими приймається  Стратегія розвитку Чернівецької селищної ради на 2021 – 2030 рр – це свого роду дороговказ якого ми будемо притримуватись. В проекті Стратегії задекларовано, що розвиток громади вимагає комплексного підходу та використання механізмів співпраці влади, бізнесу і громади. Головна Мета Стратегічного плану – формування сталого місцевого розвитку громади за нових умов, докорінні позитивні зміни якості життя мешканців шляхом комплексної зміни системи управління, підвищення конкурентоспроможності економіки, інвестиційної привабливості, ефективного використання ресурсів, узгодження інтересів влади, громади та бізнесу…» 
Фото без описуПрезентувавши Стратегію, Олена Петрівна запропонувала заповнити роздані анкети, що сприятимуть не тільки належному обговоренню, але й внесенню важливих правок. 
В ході зустрічі піднімались надзвичайно важливі питання, а це і благоустрій, і залучення додаткових інвестицій, і необхідність створення в Чернівецькій громаді Спілки підприємців тощо. 
Саме головне, що показало спілкування з представниками малого і середнього бізнесу - всі хочемо одного – жити в процвітаючій громаді, пишатись своєю малою батьківщиною, а для цього потрібно зовсім мало – платити податки, дотримуватись правил благоустрою, не стояти осторонь, а підкладати плече.
Фото без описуНа завершення селищний голова зазначила: «…Кожен має відчути, що саме він господар на своїй землі і тоді, вирубавши хащі, позбавившись від накопиченого бруду в посадках і душах, ми побачимо наскільки прекрасна наша земля».Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь