A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чернівецька громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Важливо!!!

Дата: 23.03.2021 16:22
Кількість переглядів: 308

Фото без описуОдним із основних та болючих питань, що розглядались на засіданні виконкому Чернівецької селищної ради було питання  різкого погіршення епідемічної ситуації із захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19 спричинену корона вірусом SARS-CoV-2. Заслухавши інформації головного лікаря КНП «Чернівецький ЦПМСД»  Катерини Зінич та начальника Чернівецького  управління ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області Миколи Гоцуляка прийнято рішення № 23 від 23.03.2021 р. в якому зазначається наступне: 
«1. Керівникам виконавчих органів селищної ради, підприємств, установ та організацій , що знаходяться на території Чернівецької селищної територіальної громади, незалежно від форми власності та підпорядкування, забезпечити: 
- неухильне дотримання  протиепідемічних заходів, затверджених постановою КМУ № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами).
2. Могилів-Подільському РВП ГУНП у Вінницькій області (В.Ободовський), Чернівецькому управлінню Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області (М.Гоцуляк) посилити в межах компетенції заходи державного нагляду за виконанням суб’єктами господарювання тимчасових рекомендацій з профілактики поширення  коронавірусної хвороби, затверджених постановами Головного державного санітарного лікаря України.
У випадках виявлення порушень діяльності суб’єктів господарювання, які обслуговують відвідувачів, тимчасово призупиняти їх діяльність до виправлення виявлених порушень, зокрема, у разі: 
- відсутності маркування для перебування в черзі з дотриманням дистанції між відвідувачами не менш як 1,5 метра, зокрема перед входом до приміщення закладу; 
- відсутності забезпечення працівників засобами індивідуального захисту, зокрема захисними масками або респіраторами, що закривають ніс та рот, та не здійснюється належний контроль за їх використанням; 
- обслуговування покупців без одягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, зокрема виготовлених самостійно; 
- відсутності забезпечення централізованого збору використаних засобів індивідуального захисту в окремі контейнери (урни).
3. Заборонити на території Чернівецької селищної територіальної громади проведення поминальних обідів.
4. Відділу організаційно-кадрового та юридичного забезпечення апарату селищної ради та її виконавчого комітету (Савкова О.А.) посилити проведення серед населення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо необхідності дотримання вимог карантинних заходів, інформування громадськості про запроваджені посилені обмежувальні заходи та необхідність дотримання карантину .
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради (Вітковський Л.А.), старост Чернівецької селищної ради.»

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь