A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чернівецька громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Робоча зустріч щодо надання соціальних послуг особам молодіжного віку, які перебувають у конфлікті з законом

Дата: 30.03.2021 17:00
Кількість переглядів: 324

В наш час надзвичайно гострою є проблема зростання правопорушень серед осіб підліткового та молодіжного віку. Повсякчас неповнолітні та молодь слабо усвідомлює, що їх повсякденні вчинки мають правову оцінку, що право, закони супроводжують людину все її життя. Тому, щоб уміло і правильно користуватись своїми правами й добре виконувати свої обов'язки, не порушуючи прав і законних інтересів інших, треба знати закони. Безперечно, правопорушення тісно пов’язані з процесами деморалізації суспільства,  безробіття, зі стрімким розвитком, алкоголізму, наркоманії,  розпадом сімей, з розповсюдженням інших соціально негативних явищ.
Загальновідомо, що головним напрямом діяльності у боротьбі з правопорушеннями є їх попередження та відповідним чином організована профілактична робота. Саме тому 30 березня 2021 року  у приміщенні Чернівецького районного сектору з питань пробації відбулася спільна нарада працівників Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Чернівецької селищної ради та Чернівецького районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Вінницькій області. Основною темою для обговорення став алгоритм подальшої ефективної співпраці у сфері організації здійснення соціально-виховної, профілактичної роботи, реалізації спільних профілактичних та інформаційних заходів із дітьми та молоддю, засудженими до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі.
Особливу увагу під час обговорення робочих питань було приділено співпраці в умовах пандемії, з урахуванням карантинних дозволів та обмежень, з метою подальшого повноцінного виконання посадових обов’язків та надання допомоги, яка необхідна клієнтам пробації. 
За результатами проведеної зустрічі було досягнуто домовленості щодо укладання нового Меморандуму про співробітництво між філією Державної установи «Центр пробації» у Вінницькій області та Комунальною установою «Центр надання соціальних послуг» Чернівецької селищної ради, а також щодо розробки Плану спільних заходів з особами, які перебувають у конфлікті з законом. 


Начальник 
Чернівецького районного сектору
філії Державної установи «Центр пробації»
у Вінницькій області                                           Олег МЕЛЬНИК

Завідуючий відділення
соціальної служби для сім’ї,
дітей та молоді 
КУ «Центр надання соціальних послуг»
Чернівецької селищної ради                                            Олег ЄРМАКОВ
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь