A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чернівецька громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Стратегію розвитку громади на 2021-2030 роки - прийнято

Дата: 16.04.2021 18:26
Кількість переглядів: 547

Сьогодні відбулась 7 чергова сесія Чернівецької селищної ради 8 скликання .В роботі сесії взяли участь перший заступник голови Вінницької обласної Ради Володимир Кістіон, начальник відділу стратегічного планування та інвестицій виконавчого апарату обласної Ради Марія Якименко та обласний депутат Віталій Бень. Одним із важливих питань було прийняття Стратегії розвитку Чернівецької селищної територіальної громади на 2021-2030 роки. Як зазначила селищний голова Олена Бень"Створенню  Чернівецької територіальної  громади передувала кропітка праця щодо об’єднання усіх навколишніх  сіл  заради успішного розвитку і процвітання нашого  регіону.  Ми чітко усвідомлювали, що без врахування інтересів жителів кожного села, неможливо створити  потужну і самодостатню громаду, адже кожен житель важливий.З метою прогнозованого розвитку територіальної громади створено Стратегію розвитку Чернівецької територіальної громади до 2030 року, яка розроблена на основі аналізу поточної ситуації у громаді, виходячи із соціально-економічних показників, з урахуванням можливостей та місцевих ресурсів, відповідно до пріоритетних напрямків розвитку населених пунктів територіальної громади, враховуючи Державну стратегію регіонального розвитку на 2021-2027 роки та Стратегію збалансованого регіонального розвитку Вінницької області на період до 2027 року. Над її розробкою працювала робоча група з  компетентних фахівців, які враховували усі пропозиції, з метою створення довгострокового документу стратегічного планування, що розрахований на 10 років. Це той період, за який ми сподіваємось досягти реальних змін і втілити у життя наші амбітні плани. Дуже важливо змінити на краще життя громади, загальний вигляд території селища і сіл, мати гарні дороги та інфраструктурні будівлі. Але найголовніше, заради кого усе це робиться – це  наші люди, від  найменшого до найстаршого. Чернівеччина  дійсно має стати місцем комфорту для усіх та кожного! 
Основна ідея нашої Стратегії – це покращення умов життєдіяльності кожного жителя громади, забезпечення нових робочих місць та можливостей для реалізації потенціалу людей. Водночас – це суттєве поліпшення благоустрою території, створення привабливого, квітучого і самобутнього вигляду Чернівецької громади. 
Віримо, що чернівчани позитивно відгукнуться на наші плани і спільною працею ми досягнемо гарних результатів. Нам усе вдасться, бо запорука успішної громади – це співпраця влади і громадян, бізнесу та інвесторів, усіх тих, хто  самовіддано робить усе можливе для процвітання нашого краю. Успіху досягнемо разом!"
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь