A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чернівецька громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Відзначення Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги в громаді

Дата: 07.05.2021 17:26
Кількість переглядів: 330

8–9 травня Україна традиційно вшановує День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, яка стала найстрашнішою трагедією ХХ сторіччя. У ці дні ми знову повертаємося до незабутнього травня 1945 року, аби з глибокою повагою згадати тих, хто виборов нашу свободу у страшному поєдинку з нацизмом. Ціна Великої Перемоги – мільйони загиблих на полях бою, у концтаборах та на примусових роботах, навіки зламані людські долі, невимовний біль та горе учасників воєнних подій. Майже в усіх населених пунктах громади відбулись мітинги із врахуванням карантинних обмежень. Виступаючи на мітингу – реквіємі в смт. Чернівці, селищний голова Олена Бень зазначила наступне: «…В ці травневі дні, ми згадуємо всіх тих, перед ким м у безкінечному боргу за наше сьогодення, схиляємо голови перед полеглими у боях, у концтаборах, у вирі воєнного лихоліття. Важко знайти українську родину, у родоводі та пам’яті якої немає особистих втрат від тієї війни.
Невпинно летять роки. Все менше і менше залишається живих учасників, свідків Другої світової війни. Багато років віддаляють нас від тих подій, але ми пам’ятаємо і завжди будемо пам’ятати неоціненний подвиг ветеранів – як приклад патріотизму, мужності та справжньої любові до рідної землі.
Низький уклін і слава визволителям, котрі зі зброєю у руках захистили свободу і незалежність країни та воїнам, які сьогодні захищають цілісність нашої держави на сході України. Вічна пам'ять всім, хто загинув в боях, захищаючи Батьківщину. Щира вдячність ветеранам, учасникам бойових дій, дітям війни за відважність, героїзм, витримку.  
Зичу всім міцного здоров’я, благополуччя і затишку у ваших домівках та серцях.  Любові і пошани від близьких людей, віри у славне майбутнє. Доземний вам уклін!
Нехай на нашій благословенній землі завжди панують мир, спокій та добро.»
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь