A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чернівецька громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Відбулось засідання виконкому селищної ради. 

Дата: 18.05.2021 14:29
Кількість переглядів: 295


Одне з головних питань - встановлення  місцевих  податків і зборів. Прийнято рішення направити пакет необхідних документів в Державну регуляторну службу України, а після обговорення винести дане питання на сесію селищної ради для встановлення місцевих податків і зборів.
Фото без описуУтворено міждисциплінарну команду для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, та перебувають на обліку служби у справах дітей Чернівецької селищної  рад. Надано повноваження службі у справах дітей Чернівецької селищної ради щодо організації діяльності міждисциплінарної команди шляхом формування її персонального складу на підставі пропозицій суб’єктів виявлення та/або організації соціального захисту дітей для забезпечення допомоги кожній конкретній дитині, яка перебуває у складних життєвих обставинах, проведення засідань міждисциплінарної команди.
Створено адміністративну комісію, яка розглядатиме відповідно до чинного законодавства справи про адміністративні правопорушення: 
а) у галузі охорони праці і здоров'я населення;
б) у галузі охорони природи, використання природних ресурсів, охорони пам'яток історії та культури;
в) у промисловості, будівництві та в галузі використання електричної і теплової енергії;
г) на транспорті, у галузі шляхового господарства і зв'язку;
д) у галузі житлових прав громадян, житлово-комунального господарства та благоустрою;
е) у галузі торгівлі, громадського харчування, сфері послуг, у галузі фінансів і підприємницької діяльності;
є) що посягають на громадський порядок і громадську безпеку;
ж) що посягають на встановлений порядок управління.
з)  інші. Це сприятиме вихованню громадян у дусі точного і неухильного додержання законів, правил співжиття й чесного ставлення до державного і громадського обов'язку, поваги до прав, честі й гідності громадян, а також запобіганню вчиненню нових правопорушень як самими правопорушниками, так й іншими особами.

Затверджено Положення, переліку та вартості платних соціальних послуг комунальною установою “Центр надання соціальних послуг” Чернівецької селищної ради. Так, платні послуги надаватимуться наступним категоріям: - громадянам, які не здатні до самообслуговування у зв’язку з похилим віком, хворобою, інвалідністю (при досягненні 18 років) і мають рідних, які повинні забезпечити їх догляд і допомогу;
- громадянам, які перебувають у складних життєвих обставинах у зв’язку з безробіттям і зареєстровані в Державній службі зайнятості, як такі, що шукають роботу, у зв’язку з стихійним лихом, катастрофою,, якщо середньомісячний сукупний дохід цих осіб вище встановленого прожиткового мінімуму;  
- іншим громадянам, іноземцям та особам без громадянства, у тому числі біженцям, які проживають в Україні на законних підставах та перебувають у складних життєвих обставинах, потребують сторонньої допомоги і мають можливість оплачувати ці послуги;
- громадянам, які безоплатно отримують соціальні послуги в Центрі і мають бажання отримувати соціальні послуги понад обсяги, визначені Державними стандартами.
- центр ( у межах наявних можливостей) може надавати соціальні послуги в обсягах, визначених державними стандартами соціальних послуг, із встановленням диференційованої плати відповідно до законодавства.
Також створено комісію з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам.

Фото без описуФото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь