A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чернівецька громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

На захисті прав та інтересів дітей

Дата: 20.05.2021 10:34
Кількість переглядів: 333

    З метою ефективної діяльності  щодо захисту прав та інтересів  неповнолітніх, рішенням 7 чергової сесії 8 скликання  Чернівецької селищної ради від 16 квітня 2021 року створено комісію з питань захисту прав дитини.  
    За участю заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів  селищної ради Кузь А.Й. відбулося перше засідання вищезазначеної  комісії.  Попередньо, з метою вивчення ситуації у сім’ях , де існує ризик потрапляння  дітей у складні життєві обставини,  працівниками  КУ «Центр надання соціальних послуг» Чернівецької селищної ради, служби у справах дітей, сім’ї та молоді Могилів-Подільської райдержадміністрації  проведено профілактичні рейди  у селах громади: Борівка, Березівка, Гонтівка, Лозове. та складено відповідні акти обстеження умов проживання дітей у таких родинах. 
    На засіданні комісії  заслухано  представників кризових сімей, надано доручення  щодо покращення  ситуації у кожному  конкретному  випадку.  Рішенням комісії дві сім’ї  взято під соціальних супровід відділу соціальних служб для сімї, дітей та молоді, іншим надаватимуться соціальні послуги через картку клієнта. 
    З метою контролю за сім’ями з дітьми,  де існує загроза соціального сирітства , а батьки не завжди усвідомлюють відповідальність за належне утримання та виховання  своїх дітей, профілактичні рейди  за участю структур, дотичних до охорони дитинства, проводитимуться і надалі, щонайменше двічі на місяць.    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь