A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чернівецька громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Результати участі громади в конкурсі «Комфортні громади»

Дата: 27.05.2021 16:20
Кількість переглядів: 322

Фото без описуФото без опису26 травня в приміщенні Вінницької обласної Ради відбулось урочисте вручення дипломів і угод головам громад, які стали переможцями конкурсу «Комфортні громади». Чернівецька селищна  рада стала переможцем по двох проектах :
1. "Чернівеччина - місце безпеки та комфорту" - розбудова інфраструктури із забезпеченням функціонування центру громадської безпеки, а саме: придбання  та встановлення відеокамер - приблизно 18 шт. - які будуть розміщені в селах Борівка, Гонтівка, Біляни, Березівка, Мазурівка і в Чернівцях ( на майбутнє – плануємо такі камери в кожному селі громади)., придбання моніторів на які будуть виводитись ці відеокамери і розміщені вони будуть в ситуаційному центрі де щодобовий нагляд здійснюватимуть поліцейські офіцери громади. 
Встановлення відповідного обладнання дозволить вирішити багато проблем, як з надзвичайними ситуаціями які можуть виникнути в громаді так і з оперативним реагуванням на ті чи інші правопорушення та їх завчасне попередження.  
Зокрема, відбудеться зниження ймовірності реалізації погроз кримінального та іншого характеру за рахунок:
запобігання кризових ситуацій шляхом оснащення вулиць громади технічними засобами моніторингу (відеоспостереження та відеоконтролю) та убезпечення й інструментальними засобами контролю функціонування засобів (систем) життєзабезпечення;
ефективного моніторингу поточної обстановки за рахунок використання системи відеоспостереження та відеоконтролювання й надання аналітичної інформації для дій територіальних органів виконавчої влади, органів внутрішніх справ громади, що забезпечує своєчасність прийняття управлінських рішень.
2. "Якісна та сучасна діагностика - запорука здоров'я людини" - покращення матеріально-технічної бази Чернівецької районної лікарні, а саме - придбання оцифровувача в рентген кабінет і коагулометра в лабораторію - апарату, який визначає всі показники щодо стану розрідження крові. Ці придбання надзвичайно актуальні в період пандемії короно вірусу СОVID19, коли від якісного рентгену і точного визначення показників крові залежить життя людини. Придбання сучасного діагностичного рентгенологічного та лабораторного обладнання для НП « Чернівецька районна лікарня Чернівецької селищної ради » сприятиме якісному діагностичному обстеженню жителів громади, зниженню захворюваності та смертності. 
Участь в конкурсах дає унікальну можливість залучення коштів на розвиток інфраструктури нашої громади з мінімальним затратами з нашого місцевого бюджету. Так з обласного бюджету на реалізацію цих проектів виділяються кошти в сумі 517 тис. грн, 258 тис. грн. – кошти благодійників  і лише 282 тис. грн. кошти з місцевого бюджету. 
Працюємо разом далі!
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь