A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чернівецька громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

В Чернівецькій громаді відкрито поліцейську станцію Могилів – Подільського районного відділення поліції ГУНП у Вінницькій області

Дата: 30.06.2021 15:29
Кількість переглядів: 340

Фото без описуСьогодні для Чернівецької територіальної громади визначний день – відбулось відкриття поліцейської станції Могилів – Подільського районного відділення поліції ГУНП у Вінницькій області, яка зовсім скоро тут запрацює. Поліцейський офіцер громади – це наступний крок у реформі Національної поліції України. Його основна мета - забезпечити кожну територіальну громаду окремим офіцером, який не тільки працюватиме на території цієї громади, але і житиме там.
Начальник ГУНП у Вінницькій області Іван Іщенко урочисто вручив подяку «за плідну співпрацю з органами та підрозділами Національної поліції Вінниччини в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» селищному голові Олені Бень.
Почесними гостями відкриття стали: депутат Вінницької обласної Ради Віталій Бень, начальник відділу стратегічного планування та інвестиційної діяльності виконавчого апарату Вінницької обласної Ради Марія Якименко, заступник голови Могилів – Подільської РДА Ганна Сінчак, заступник голови Могилів – Подільської райради Василь Мельничук
У своєму виступі голова Чернівецької селищної ради Олена Бень зазначила наступне: «…Кожна людина у найвіддаленішому селі Чернівеччини повинна почуватись у безпеці, а це стає можливим завдяки тісній співпраці громади і поліції, що забезпечує проєкт «Поліцейський громади». Поліцейський буде безпосередньо серед людей і чутиме потреби та проблеми громади. А відтак у межах компетенції і миттєво реагувати на виклики. Ми намагались створити комфортні умови для проходження служби нашими поліцейськими офіцерами. Пророблено величезну роботу. Хочу висловити слова вдячності всім, хто долучився до цього проекту. Подякувати керівництву ТОВ «СХК «Вінницька промислова група», як основним спонсорам, які вклали кошти в ремонт приміщення на суму більше 220 тис.грн. А також благодійникам, що виділили кошти  в загальній сумі більше 17 тис. грн.. на придбання меблів:
ФГ «Борівське» (керівник Годз Роман Сергійович)
ТОВ «Гідроенергія - 1» (керівник Чопік Іван Миколайович)
СТОВ «Росія» (керівник Годз Сергій Романович)
ФГ «Наша справа» (керівник Юзвенко Василь Володимирович). 
Дякую, що долучаєтесь до розвитку громади і підкладаєте фінансове плече місцевому бюджету. Разом зможемо більше!»
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь