Чернівецька громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

14 позачергова сесія селищної ради 8 скликанняя

Дата: 18.08.2021 17:34
Кількість переглядів: 523

Фото без опису

Сьогодні,18 серпня 2021 року  об 10:00 в читальній залі комунальної установи «Публічна бібліотека Чернівецької селищної ради» відбулась 14-а позачергова сесія Чернівецької селищної ради 8 скликання, на яку винесено 59 питань, з яких 41 питання земельного характеру.

За результатами роботи сесії прийнято 18 рішень, в тому числі щодо приватизації комунального майна територіальної громади, діяльності Чернівецької районної лікарні, затвердження  освітніх  програм комунальної установи «Чернівецька мистецька школа»  , введення в експлуатацію  об’єкта мережі вуличного освітлення, спортивного майданчика, внесення змін до структури та штатного розпису Чернівецької селищної ради, внесення змін до Регламенту селищної ради, надання за рахунок бюджетних коштів соціальної послуги соціального супроводу сімей/осіб в складних життєвих обставинах. А також бюджетні питання, що стосуються початку навчального року, придбання сучасних меблів для початкових класів нової української школи, фінансування енергоносіїв, закупівлі виробів медичного призначення  та дезінфікуючих засобів , проведення вакцинації закладами охорони здоров’я , тощо. Також прийнято рішення звернутись до головного лікаря Чернівецької  районної лікарні щодо  вирішення питання забезпечення безперебійного водопостачання в лікарні, яке було ініційоване депутатом селищної ради Бровко А.В.
Також було заслухано звіт директора комунального підприємства «Чернівецька аптека»  Кифик С.М. 
На жаль, жодне земельне питання не розглянулось , а це 152 звернення від громадян, 2- юридичних осіб, які чекають надання дозволів на виготовлення, затвердження проектів землеустрою, технічної документації. Для того, щоб розпочати їх розгляд не вистачило одного голосу, що відтермінувало розгляд даних питань .Дуже шкода, що такий факт, як присутність на засіданні постійної комісії члена комісії онлайн , в той час коли на сьогодні формат онлайну є однією з найпоширеніших форм роботи , став причиною ініціювання депутатом районної ради Якубовським В.А. (політична партія «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина») та в подальшому  не підтримання трьома депутатами а саме: Якубовською Я.В. (політична партія «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина»), Поповим О.В. (політична партія «Сила і Честь») та Чопенком В.С. (політична партія «Сила і Честь»)  розгляду земельних питань.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь