A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чернівецька громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Святкування Дня захисника та захисниць України в громаді

Дата: 13.10.2021 15:04
Кількість переглядів: 482

З метою вшанування мужності та героїзму захисників територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу в Чернівецькій громаді відсвяткували День захисника та захисниць України, на жаль, через погіршення епідеміологічної ситуації, відзначили не так гучно як би хотілось. 
18 учасників бойових дій нагороджено Почесними грамотами Чернівецької селищної ради з грошовими винагородами, 3 учасника бойових дій нагороджено Почесними грамотами Могилів – Подільської райдержадміністрації  та Могилів – Подільської районної ради з грошовими винагородами.
Звертаючись до присутніх, голова селищної ради Олена Бень зазначила наступне: «…Це свято, що об’єднало доблесть і героїзм усіх поколінь нашого народу, оборонців та визволителів рідної землі.
Це свято усіх, хто захищав та захищає свою рідну землю зі зброєю в руках, хто своєю діяльністю забезпечували та забезпечують соціально-економічний та інформаційний захист нашої держави.
Це свято кожного, хто в той чи інший час віддавав і продовжує віддавати свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави.
Багато сторінок історії нашої держави є героїчними. Кожна епоха славиться іменами мужніх захисників, які віддали свої життя у боротьбі за незалежність, територіальну цілісність та суверенітет України.
Сьогодні, на жаль, ще триває на нашій рідній землі неоголошена війна і наші воїни виборюють мир, заради майбутнього України. Тільки дякуючи вам і вашим побратимам ми сьогодні маємо можливість жити в рідній незалежній державі та розвивати нашу громаду.
Низький уклін вам, захисникам сучасності, за високий героїзм і мужність, за віддані роки задля щасливого майбутнього українського народу. Вічна пам'ять героям, що загинули захищаючи Україну…»
Також, учасників АТО/ООС привітала помічник народного депутата України Лариси Білозір та передала кошти на розвиток ГО «Учасників бойових дій АТО».
Зі словами вітання до присутніх звернувся підполковник, начальник 3 відділу Могилів – Подільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олег Чорний, який і сам є учасником Операції Об’єднаних Сил (ООС).
Для нагороджених працівники Центру культури і дозвілля підготували зворушливий концерт, а дітки Будинку дитячої та юнацької творчості власноруч зробили подарунки.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь