A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чернівецька громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Шановні жителі Чернівецької громади!

Дата: 21.11.2021 08:00
Кількість переглядів: 409

Фото без опису
21 листопада – день особливий, день, коли ми з особливою вдячністю в серці згадуємо тих, хто творив новітню історію, тих, хто зберіг Демократичну і Незалежну Україну. 
День Гідності та Свободи в Україні було встановлено в 2014 році Указом Президента України з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року - лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.
І якщо Помаранчева революція - кампанія протестів, мітингів, пікетів, страйків та інших актів громадянської непокори в Україні, організована і проведена прихильниками кандидата в Президенти В.Ющенка, адже тоді вперше Українці стали перед вибором: жити в демократичній чи авторитарній Україні, то через дев'ять років громадяни України вийшли на площі та майдани, коли привід для масових виступів був ще серйозніший: на кону стояла незалежність держави і відстоювати її довелося ціною власного життя. Українці не побоялися вдруге вийти на Майдан і цього разу він був позначений  кров’ю і життям сотні мужніх синів й доньок. Тому це ще й день пам’яті про Героїв Небесної Сотні й тих воїнів, котрі загинули і продовжують гинути, виборюючи незалежність та територіальну цілісність нашої держави на Донбасі. 
Низько вклоняюсь нашим Героям, адже їх подвиг є неоціненним. Пам’ять про героїв житиме вічно!
Сьогодні нашим громадянським обов’язком є побудова нової, процвітаючої та незалежної Української держави. Бажаю всім наснаги й терпіння. З любов’ю в серці до своєї країни ми подолаємо всі випробування, зберігши Гідність і Свободу України!
Слава Україні! Героям Слава!
З повагою,
Селищний голова                         Олена Бень 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь