A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чернівецька громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Сьогодні відбулась дев’ятнадцята позачергова сесія селищної ради 8 скликання.

Дата: 16.12.2021 16:33
Кількість переглядів: 426

Фото без описуРозглянуто рад питань та прийнято відповідні рішення.
 Серед основного - затверджено проєктно - кошторисні документації: «Капітальний ремонт дорожнього покриття  по вул. Шевченка в с. Мазурівка Чернівецької територіальної громади, Могилів-Подільського району Вінницької області», «Реконструкція  вуличного освітлення в смт.Чернівці Могилів-Подільського району Вінницької області по вул.40-річчя Перемоги та вул. Миру», «Нове будівництво скверу по вул. Святомиколаївська в смт. Чернівці Могилів-Подільського  району Вінницької області», що дасть змогу в 2022 році продовжити роботу по благоустрою. 
Також, прийнято рішення про участь Чернівецької селищної ради у конкурсі Вінницької обласної ради «Комфортні громади» з проектами: «Здоров’я жителів громади – понад усе» (придбання УЗІ апарату для Чернівецької районної лікарні), «За здоров’ям – на спортивний майданчик» (облаштування спортивного майданчика),  «Інклюзивний простір – це рівність та доступність у нашому сьогоденні» (облаштування пандуса та санітарної кімнати для мало мобільних груп населення в Чернівецькій АЗПСМ).
На сесії була присутня заступник голови Могилів - Подільської РДА Світлана Антонюк, яка привітала присутніх з професійним святом та вручила подяку селищній голові Олені Бень. 
Також, почесними грамотами Вінницької обласної державної адміністрації та обласної Ради нагороджено: Галину Безпалько  - діловода відділу організаційно – кадрового та юридичного забезпечення і Богдана Коваля   - головного спеціаліста відділу економічного розвитку, житлово – комунального господарства, містобудування та архітектури. Подяки голови Вінницької обласної Ради вручено: Миколі Гоцуляку - депутату селищної ради багатьох скликань та Тетяні Гончарук -головному спеціалісту відділу бухгалтерського обліку та звітності. 
Працюємо далі.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь