A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чернівецька громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Зустріч з медичними працівниками громади

Дата: 06.01.2022 13:34
Кількість переглядів: 406

Сьогодні,06 грудня 2022 року  в приміщенні КНП «Чернівецька районна лікарня» відбулась зустріч голови Чернівецької селищної ради Бень Олени Петрівни  з колективами КНП «Чернівецька районна лікарня», КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» та сільгоспвиробниками громади. 
Основною ціллю даної зустрічі було обговорення подальшої діяльності як первинної так і вторинної ланки надання медичної допомоги, співпраця влади, медиків, сільгоспвиробників задля збереження максимально можливої кількості послуг, які можуть надаватися жителям громади. Адже збереження лікарні - це відповідальність як керівництва, медичних  працівників так і кожного жителя громади.
Крім того, Олена Петрівна, зауважила, що на сьогодні вже подані проекти на конкурс «Комфортні громади» для придбання УЗД апарату для лікарні та створення інклюзивного доступу для Центу первинної медико-санітарної допомоги і в подальшому планується приділяти значну увагу розвитку матеріально-технічної бази закладів охорони здоров’я .
Було прийнято спільне рішення докласти всіх зусиль, щоб забезпечити тісну співпрацю первинної та  вторинної ланки надання медичної допомоги задля подальшого розвитку і якісного надання медичних послуг жителям громади.
На завершення, Олена Петрівна привітала всіх з різдвяними  та новорічними святами , побажала всім міцного здоров’я, сімейного затишку, достатку та процвітання в сім’ях, родинах та нашій  Чернівецькій громаді.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь