A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чернівецька громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Звіт депутата Чернівецької селищної ради 8 скликання Яцишиної Вікторії Леонідівни за 2021 рік

Дата: 26.01.2022 13:35
Кількість переглядів: 320

Яцишина Вікторія Леонідівна, безпартійна, обрана в єдиному багатомандатному виборчому окрузі від Вінницької обласної організації політичної партії «Слуга народу».

Секретар Чернівецької селищної ради та її виконавчого комітету .

В своїй роботі керуюсь Конституцією України, Законами України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про статус депутатів місцевих рад", "Про звернення громадян", та іншими нормативно-правовими актами, що визначають діяльність депутатів та ради.

Робота на пленарних засіданнях Ради та постійних комісіях. 

            Протягом 2021 року координувала роботу постійних комісій селищної ради та  прийняла участь у 54 засіданнях постійних комісій селищної ради та 19 засіданнях сесій селищної ради (100%) .

Була автором  та співавтором 38 проєктів рішень, що стосуються структури апарату селищної ради та її виконавчого комітету, реорганізації сільських рад, шляхом приєднання до Чернівецької селищної ради, затвердження передавальних актів,прийняття майна  сільських рад у комунальну власність Чернівецької селищної ради , утворення виконавчого комітету , покладання обов'язків із вчинення нотаріальних дій та проведення державної реєстрації актів цивільного стану, затвердження проектно-кошторисних документацій,затвердження Положень, створення старостинських округів у Чернівецькій селищній територіальній громаді та інших.

На пленарних засіданнях,зокрема, підтримувались рішення :

-щодо   участі у конкурсі Вінницької обласної ради «Комфортні громади», і, як результат,   було придбано та встановлено елементи системи зовнішнього відеоспостереження  в смт.Чернівці, селах Мазурівка, Борівка, Березівка, Гонтівка, 23 відеокамери, 2 монітори з підключенням до мережі Інтернет та  закуплено медичне обладнання  для рентгенкабінету  та  клініко-діагностичної  лабораторії а саме : цифровий перетворювач для рентген діагностики та напівавтоматичний 2-канальний коагулометр

- щодо  виділення субвенції з місцевого бюджету державному бюджету на виконання комплексної обороно-правоохоронної програми профілактики злочинності в Чернівецькій селищній територіальній громаді на суму  537 330,00 грн.  для придбання спеціалізованого автомобіля для поліцейського офіцера громади .

- виділення коштів на реконструкцію вуличного освітлення в смт. Чернівці Могилів-Подільського району Вінницької області по вул.40-річчя Перемоги та вул.Миру. Вартість робіт склала 245704,33 грн.

 

          Робота у виконавчому комітеті Чернівецької селищної ради.

Прийняла участь у 21 засіданні виконавчого комітету селищної ради(100%). Приймала участь у підготовці проєктів рішень щодо  присвоєння поштових адрес домоволодінням, видачу   дублікатів свідоцтв про право власності на житлові будинки, поставлення на квартирний облік, надання дозволів різного характеру, перейменування вулиць, створення комісій та інші.

 

           Робота зі зверненнями громадян

У рамках депутатської роботи спілкуюся з людьми, по можливості стараюсь допомогти з вирішенням їхніх проблем. Так,було розглянуто звернення 30 жителів громади з земельних питань, надання матеріальних допомог, ремонту доріг, питання добросусідства, присвоєння поштових адрес, оформлення субсидій. Спільно із працівниками апарату селищної ради всім було надано відповідні роз’яснення та більшість питань вирішено позитивно.

Долучаюсь до вирішення організаційних питань , підтримую депутатські звернення, вирішення земельних питань, фінансування різних програм задля забезпечення функціонування усіх сфер життєдіяльності громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь