Чернівецька громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Шановні жителі громади!

Дата: 08.05.2022 16:48
Кількість переглядів: 317

Фото без опису
Навіть в умовах війни з росієї, разом з усім цивілізованим світом вшановуємо День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Ми згадуючи вагому роль українців у перемозі у Другій світовій війні, в умовах сучасності боремося проти рашизму, який виявився в рази гірший фашизму. Шануючи пам’ять про загиблих воїнів та жертв війни ХХ століття, ми щоденно загальнонаціональною хвилиною мовчання вшановуємо загиблих вже в наші дні – дні важкої боротьби українського народу з московським окупантом.
Ціною перемоги над нацизмом та союзниками гітлерівської Німеччини стали надзвичайні втрати упродовж 1939–1945 років – загинуло понад сім мільйонів українців та представників інших народів, які проживали на нашій землі й боролися проти тоталітарних режимів. Якою ціною буде Перемога України навіть страшно уявити, враховуючи всі звірства, що творять рашисти в українських містах та селах.
Ми вшановуємо подвиг всіх, хто боровся з нацизмом і перемогли його, пам’ятаємо всіх, кого обпалила війна – військовополонених, остарбайтерів, підпільників, дітей війни, цивільних, які постраждали від окупації і бойових дій, жертв війни та воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у роки війни. 
Ми з гордістю і болем спостерігаємо за подвигом наших героїв сучасності! Людська пам’ять про колосальні жертви Другої світової не допомогла як застереження світові про небезпеку повторення цих жахів.
Сьогодні, як ніколи, ми знаємо ціну миру. Воюючи з російським агресором, ми переосмислюємо тодішні трагічні події у контексті сучасної війни. Ми захищаємо рідну землю, ми впевнені у перемозі, добро завжди перемагає зло!
Слава Україні!
З повагою,
Селищний голова Олена БЕНЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь