A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чернівецька громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

День захисту дітей у Чернівцях

Дата: 03.06.2022 15:42
Кількість переглядів: 246

Захоплюючий квест «Пошук скарбів», де потрібно  подолати чимало перешкод у пошуку чарівної скрині (а в ній купа цукерок на будь-який смак),  дитячий духовий оркестр із мотивуючою «Червоною калиною»,  виступи  юних вокалістів і танцівників, малюнки на асфальті, патріотичний аквагрим та майстер-класи з виготовлення  синьо-жовтого сердечка-магніта і  квітки сонях… А ще  змагання з міні-футболу  серед  дитячих  команд жителів громади та  переміщених із зони бойових дій, пожежна і поліцейські машини, можливість приміряти шолом вогнеборця та жезл поліцейського – саме  у такому розмаїтті пройшли  у Чернівецькій селищній раді заходи до Міжнародного  Дня захисту дітей.

  Заступники голови Чернівецької селищної ради А.Й.Кузь та Л.А.Вітковський привітали дітей із святом , а багатодітній сім’ї  Мартелових -переселенців з м.Бахмут Донецької області вручили набір посуду, ковдри та рушники  від Міжнародної Організації Міграції.  До речі, двоє хлопчиків цієї сім’ї  Володимир та Йосип брали активну участь  у святкуванні, співали патріотичні пісні. Також своїм вокалом порадувала дівчинка з м.Миколаїв Наталя Малахова.

  Відділ культури, молоді та спорту (В.Іжаковський), КЗ «Центр культури і дозвілля»(Н.Дону ), Будинок дитячої та юнацької творчості(Н.Городинська), керівник  духового оркестру дитячої музичної школи В.Костельний,  КЗ «Чернівецька ДЮСШ» (С.Дідур) зробили усе, щоб  свято дитинства вдалося.  

   Варто зазначити активність  дітей , видно, що вони добряче скучили  за масовими заходами.  Море вражень та нові знайомства, подарунки від  спонсорів та підприємців (Г.Вацак, Н.Вітковська, Г.Бровко, Т.Кошмелюк ), спортивний азарт  і бажання продемонструвати свої уміння,  створили нашій дітворі  незабутню атмосферу радості, а дорослих ще раз  переконали в тому, що за будь-яких обставин дітям потрібні позитивні емоції і впевненість у тому, що все буде добре!     

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь