Чернівецька громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Урочисте вручення посвідчення та нагрудного знаку до почесного звання України «Мати-героїня»

Дата: 17.06.2022 15:15
Кількість переглядів: 314

Фото без описуВсе у нашому житті пов’язане із жінкою. Жінка – мати, бабуся, дружина, кохана. Але перш за все вона є матір’ю. Ніжна та дбайлива, мудра та невтомна берегиня великого сімейного вогнища, вона народжує та виховує дітей, даруючи їм материнську ласку та турботу. Такі жінки живуть серед нас. І як добре, що держава приділяє їм особливу увагу. Відповідно до Положення про почесні звання України, затвердженого Указом Президента України від 29 червня 2001 року № 476/2001 почесне звання України «Мати-героїня» жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ять і більше дітей, присвоюється почесне звання «Мати-героїня». І неодмінною умовою для присвоєння такого почесного звання є вагомий особистий внесок матері у виховання дітей в сім’ї, створення умов для здобуття ними освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.
Сьогодні селищний голова Олена Бень урочисто вручила посвідчення та нагрудний знак до почесного звання України «Мати-героїня» Людмилі Кубаль, жительці смт.Чернівці. Почесне звання присвоєно Людмилі Андріївні відповідно до Указу Президента України від 07 травня 2021 року № 188/2021 «Про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей та забезпечення умов для їхнього всебічного розвитку. Вручено тільки зараз, оскільки певний період жінка разом із дітьми та чоловіком перебувала за кордоном.
«Ця державна нагорода є визнанням Вашої материнської самовідданості, наполегливої і кропіткої праці та любові, які Ви вкладали у виховання своїх дітей, не шкодуючи здоров’я та часу»- вітаючи, зазначила селищний голова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь