A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чернівецька громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

1000 пакунків для догляду за дитиною отримають громади Вінниччини від Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу

Дата: 08.11.2022 10:50
Кількість переглядів: 169

 

У рамках роботи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу сформовано комплекти засобів гігієни та косметики для мам і немовлят. Пакунки для догляду за дитиною передадуть у громади Вінницької області.
– Ми підготували 1000 пакунків для молодих мам і новонароджених дітей, – сказав заступник голови обласної ради, координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Ігор Івасюк. – Усе готове до відправки. Координатори Штабу, депутати обласної ради, голови територіальних громад і волонтери доставлять цю допомогу в кожну громаду нашої області.
Ігор Івасюк нагадав, що Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб було засновано у квітні 2022 року. Його роботу координують Володимир Гройсман, голова обласної радиВячеслав Соколовий і Вінницький міський голова Сергій Моргунов.
– Штаб працює у різних напрямах. За цей час понад 1,5 тисячі тонн гуманітарної допомоги було направлено в громади Вінниччини, міста, які були деокуповані чи розташовані на лінії фронту, а також нашим військовим, – зазначив Ігор Івасюк. – Це допомога, яка надходить від громадських організацій, депутатів, жителів громад і, звичайно, від наших закордонних друзів. Наразі маємо партнерів із 16 країн світу. Ми їм дуже вдячні за співпрацю і довіру, бо робимо спільну справу для тих, хто цього потребує!
Допомагали з фасуванням пакунків для догляду за дитиною депутати обласної ради та працівники виконавчого апарату.
– У воєнний час кожна людина потребує допомоги, а особливо молоді мами, – сказала депутатка обласної ради, координаторка Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Наталія Замкова. – У рамках співпраці Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу та французької фірми косметики для догляду за дітьми ми вирішили сформувати такий пакунок для догляду за дитиною. Його нададуть молодим матуся Вінницької області, щоб максимально допомогти їм у цей непростий час.
Засоби гігієни, що увійшли до пакунка, – прості у використанні, якісні та гіпоалергенні. 
– В асортименті – засоби для очищення волосся та шкіри голови, пінка та дитячий пом’якшувальний шампунь, гелі два в одному для волосся і тіла, крем від себорейних кірочок, вітамінізований захисний крем під підгузки, зволожувальний крем-емульсія, молочко для тіла та інші необхідні засоби для немовлят, – зазначила депутатка обласної ради, координаторка Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Юлія Радогощина. 
Загалом у пакунку - понад 10 позицій. Такий асортимент рекомендований неонатологами та педіатрами всіх рівнів.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь