A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чернівецька громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Про скликання 33 чергової сесії селищної ради 8 скликання 20.12.2022 року об 10 годині

Дата: 09.12.2022 14:42
Кількість переглядів: 213

Про скликання 33 чергової сесії

Тридцять третя чергова сесія селищної ради 8 скликання , відбудеться 20 грудня 2022 року об 10:00 в актовій залі Чернівецької селищної ради  за адресою, смт.Чернівці, вул.Святомиколаївська, 103/1.

Порядок денний:

  1. Про Програму забезпечення мобілізаційної підготовки та оборонної роботи на території Чернівецької селищної територіальної  громади на період 2023-2025 роки
  2. Про внесення змін до рішення №40 від 24.12.2020 року 2 позачергової сесії 8 скликання  «Про Програму вдосконалення системи  соціального захисту населення Чернівецької селищної територіальної громади  на 2021-2025 роки»
  3. Про Програму розвитку та удосконалення організації харчування в закладах освіти Чернівецької селищної територіальної громади    на 2023 – 2025 роки
  4. Про програму покращення діяльності  та  умов збереження трудових  справ комунальної установи КУ«Чернівецький  трудовий архів  Чернівецької селищної ради» на 2023 рік
  5. Про внесення змін до рішення №47 від 24.12.2020 року 2 позачергової сесії  8 скликання «Про програму благоустрою населених пунктів Чернівецької селищної територіальної  громади на 2021-2023 роки»
  6. Про програму соціально-економічного розвитку Чернівецької селищної територіальної громади на 2023 рік
  7. Про внесення змін до рішення    20 чергової  сесії  селищної ради    8 скликання від 23.12.2021 року № 677   «Про бюджет  Чернівецької селищної   територіальної громади на 2022 рік»
  8. Про  бюджет Чернівецької селищної територіальної громади на 2023 рік 
  9.  Про затвердження штатного розпису апарату Чернівецької селищної  ради  та її виконавчого комітету на 2023 рік
  10. Про припинення дії договору оренди землі № 40 від 15.07.2021 року, укладеного між Чернівецькою селищною радою та СФГ «Оріон» шляхом його розірвання за взаємною згодою сторін.
  11. Про припинення дії договору оренди землі № 41 від 15.07.2021 року, укладеного між Чернівецькою селищною радою та СФГ «Оріон» шляхом його розірвання за взаємною згодою сторін.
  12. Про затвердження умов проведення земельних торгів у формі електронного аукціону з продажу прав оренди на земельні ділянки комунальної власності 
  13. Про затвердження умов проведення земельних торгів у формі електронного аукціону з продажу прав оренди на земельні ділянки комунальної власності .
  14. Про підготовку лотів до проведення земельних торгів з продажу права оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності Чернівецької селищної ради.
  15. Про підготовку лоту до проведення земельних торгів у формі електронного аукціону з продажу права оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення водного фонду в комплексі з розташованими на ній водними об’єктами із земель комунальної власності Чернівецької селищної ради та надання дозволу  на розроблення відповідних документацій.
  16. Про проведення  інвентаризації  земель (надання  дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної  ділянки комунальної власності) (Гонтівка –школа)
  17. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (непереоформлених земельних часток (паїв)) з метою надання в оренду ПСП «Господар-плюс».
  18. Про надання в оренду земельних ділянок ПСП «Господар- плюс» непереоформлених земельних часток(паїв).
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), що перебувають в оренді ПрАТ«Зернопродукт МХП» та внесення змін до договору оренди земельних ділянок за межами населеного пункту с. Березівка Чернівецької селищної ради.
  20. Про затвердження технічної документації  із землеустрою у та надання в оренду проектних польових доріг  ФГ «Вільне» за межами с. Гонтівка.
  21. Про затвердження технічних документацій із землеустрою та надання в оренду проектних польових доріг  ФГ «Вільне» за межами с.Лозове.
  22. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду в межах населеного пункту с.Борівка площею 0,0686 га.
  23. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду в межах населеного пункту с.Борівка площею 0,1100 га.
  24. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду в межах населеного пункту с.Борівка площею 0,0536 га.
  25. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду в межах населеного пункту с.Борівка площею 0,4529 га.
  26. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду в межах населеного пункту с.Борівка площею 9,4579 га.
  27. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду в межах населеного пункту с.Борівка площею 7,0000 га.
  28. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки.
  29. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки .
  30. Про розірвання договорів оренди земельних ділянок з ПрАТ «Київстар».
  31. Про надання в оренду земельних ділянок  ТОВ «Юкрейн Тауер Компані».
  32. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення товарного сільськогосподарського виробництва спадкоємцю земельної частки (паю) гр. Капрію Сергію Васильовичу.
  33. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення товарного сільськогосподарського виробництва земельної частки (паю) гр. Вітюк Валентині Миколаївні.
  34. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення товарного сільськогосподарського виробництва земельної частки (паю) гр. Безверхному Олексію Михайловичу.
  35. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) і передачу у власність земельних ділянок гр. Служалюку П.В., Главадському В.О., Бобровіцькій Т. А., Тітус Т.М., Дідову Б.А.
  36. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності з метою встановлення земельного сервітуту.
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) і передачу у власність земельної ділянки гр. Бехарському Петру Станіславовичу
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) і передачу у власність земельної ділянки гр. Іжаківській Тетяні Віталіївні
  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) і передачу у власність земельної ділянки гр. Костюк Нінель Степанівні
  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) і передачу у власність земельної ділянки гр. Кушніру Володимиру Васильовичу
  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) і передачу у власність земельної ділянки гр. Петровській Марії Володимирівні
  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) і передачу у власність земельної ділянки гр. Поборончук Володимиру Миколайовичу
  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) і передачу у власність земельної ділянки гр. Римару Юрію Віталійовичу
  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) і передачу у власність земельної ділянки гр. Рудику Леоніду Станіславовичу
  45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) і передачу у власність земельної ділянки гр.Гендзьорі Олександру Миколайовичу
  46. Різне

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь