A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чернівецька громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

1000 пакунків для догляду за малюком отримали громади Вінниччини від Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу

Дата: 19.12.2022 17:08
Кількість переглядів: 187

 

Під час воєнного стану кожна людина потребує підтримки, але ті є ті, кому вона особливо потрібна. Серед них – жінки, які нещодавно стали мамами. І саме для них Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб сформував важливу допомогу – пакунки для догляду за малюком. 1000 таких пакунків передали в усі громади Вінницької області. З них 100 пакунків вже отримало пологове відділення Вінницької обласної клінічної лікарні імені Миколи Пирогова. 
До пакунку для догляду за малюком увійшов набір косметичних засобів для немовлят відомого франзуцького виробника Mustela – пом'якшувальнішампуні, гелі «2 в 1» для волосся і тіла, креми від себорейних кірочок, вітамінізовані захисні креми, зволожуючі крем-емульсії, молочко для тіла та інші необхідні засоби. 
Найближчим часом таку необхідну допомогу отримає кожна матуся Вінниччини, яка народила дитину з 6 грудня до 1 січня 2023 року включно. Її адресно доставлять координатори Штабу на місцях.
Пакунок для доглядом за малюком – один з проєктів Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу. Його роботу координують Володимир Гройсман, голова Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий та Вінницький міський голова Сергій Моргунов. За період своєї діяльності в рамках співпраці з міжнародними партнерами, благодійними фондами та громадськими організаціями волонтери Штабу доставили та розподілили понад 1,5 тисяч тонн гуманітарних вантажів із 16 країн світу.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь