A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чернівецька громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Про скликання 34 чергової сесії селищної ради 8 скликання 03 лютого 2023 року об 10 год.

Дата: 24.01.2023 14:59
Кількість переглядів: 199

 

Порядок денний:

  1. Про звіт голови Чернівецької селищної територіальної  громади за 2022 рік
  2. Про надання згоди на безоплатне прийняття з державної власності у комунальну власність Чернівецької селищної територіальної громади  нерухомого майна  
  3. Про присвоєння чергових рангів посадової особи місцевого самоврядування 
  4. Про надання згоди  на продовження договору оренди нерухомого майна
  5. Про передачу в оперативне  управління частини приміщення
  6. Про внесення змін до  Статуту комунального некомерційного  підприємства  «Чернівецька   районна лікарня Чернівецької  селищної ради »
  7. Про внесення змін до рішення №34 від 24.12.2020 року 2 позачергової сесії 8 скликання  «Про комплексну програму «Розвиток охорони здоров’я Чернівецької селищної територіальної громади на 2021-2025 роки»
  8. Про затвердження Програми «Поліцейський офіцер громади Чернівецької селищної територіальної громади» на 2023-2025 роки
  9. Про уточнене призначення доходів  і   видатків та затвердження  звіту про виконання  бюджету Чернівецької селищної територіальної громади за  2022 рік
  10. Про внесення змін до рішення    33 чергової  сесії  селищної ради    8 скликання від 20.12.2022 року № 946   «Про бюджет  Чернівецької селищної    територіальної громади на 2023 рік»
  11. Про затвердження Програми розвитку земельних відносин та охорони земель на території Чернівецької селищної ради на 2023-2025 роки.
  12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності, набуття права користування (оренди) якої пропонується здійснити на конкурентних засадах (земельних торгах) у формі аукціону та  затвердження умов проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу прав оренди на земельну ділянку комунальної власності.
  13. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (непереоформлених земельних часток (паїв)) з метою надання в оренду ТОВ «Колос».
  14. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення товарного сільськогосподарського виробництва спадкоємцю земельної частки (паю) гр. Кусняку Валерію Вікторовичу.
  15. Про затвердження звіту з експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення, що знаходиться в оренді гр. Власенко Т.М..
  16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності гр. Василик В.В., цільове призначення якої змінюється.
  17. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) і передачу у власність земельних ділянок громадянам Дудник Ларисі Павлівні, Мазяру Леоніду Івановичу, Мігаль Людмилі Юльянівні, Мельник Катерині Миколаївні, Забільському Олександру Івановичу, Козачку Віктору Миколайовичу, Козяр Олені Леонідівні, Білоусовій Ганні Дмитрівні, Шафєєвій Наталії Володимирівні, Бень Олені Петрівні, Василик Наталії Володимирівні, Буцин Валентині Григорівні, Паламарчуку
  18. Різне

    

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь