A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чернівецька громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

УВАГА! Виконавчий комітет Чернівецької селищної ради повторно оголошує конкурс

Дата: 09.10.2023 14:21
Кількість переглядів: 77

про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з поводження з твердими побутовими відходами на території населених пунктів Чернівецької територіальної громади

 

  1. Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу:

Організатор конкурсу – виконавчий комітет Чернівецької селищної ради, адреса: 24100, Вінницька область, Могилів-Подільський район смт.Чернівці вул.Святомиколаївська, 103/1.

  1. Підстави для проведення конкурсу:

 

Підставою для проведення конкурсу є рішення 39 позачергової сесії Чернівецької селищної ради 8 скликання від 18 серпня 2023 року №1159 «Про оголошення конкурсу на визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Чернівецької територіальної громади Могилів-Подільського району Вінницької області».

Підставою для повторного оголошення конкурсу є протокол конкурсної комісії по визначенню виконавця послуг із вивезення твердих побутових відходів на території Чернівецької територіальної громади Могилів-Подільського району №1 09.10.2023р.

 

 

3. Місце і час проведення конкурсу, прізвище та посада, номер телефону особи, в якої можна ознайомитися з умовами надання послуг з поводження з твердими побутовими відходами, що утворюються на території населених пунктів Чернівецької територіальної громади:

 

Місце проведення конкурсу: Вінницька область, Могилів-Подільський район смт.Чернівці вул.Святомиколаївська, 103/1, актова зала.

 

Дата та час проведення конкурсу: 08 листопада 2023 року об 11 год. 00 хв.

 

Для отримання детальної інформації щодо подання конкурсних пропозицій та умов надання послуг з поводження з твердими побутовими відходами на території  населених пунктів Чернівецької територіальної громади слід звертатися до

 

     Рудика Романа Флоріяновича – головного спеціаліста, юрисконсульта відділу організаційно-кадрового та юридичного забезпечення апарату Чернівецької селищної ради, 0987523703

E-mail: cherngromada@ukr.net

 

4.Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

  • Наявність матеріально-технічної бази;
  • Вартість надання послуг;
  • Досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів не менше 3-х років;
  • наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації;
  • відсутність заборгованості по сплаті податків і зборів, передбачених законодавством України

5.Характеристика території, де повинні надаватися послуги з поводження з твердими побутовими відходами: розміри та межі певної території та перелік розміщених у зазначених межах об'єктів утворення побутових відходів, середня відстань до об'єктів поводження з відходами та їх місцезнаходження.

Послуги з вивезення твердих побутових відходів повинні надаватись на території Чернівецької територіальної громади: смт.Чернівці та с.Йосипівка (ЛОТ №1), Мазурівський старостинський округ (ЛОТ №2), Березівський старостинський округ (ЛОТ №3), Борівський старостинський округ (ЛОТ №4), Білянський старостинський округ (ЛОТ №5), Володіївці-Саїнський старостинський округ (ЛОТ №6), Гонтівський старостинський округ (ЛОТ №7), Сокільський старостинський округ (ЛОТ №8).

 Площа населених пунктів: найменшого – 9,5га, найбільшого – 1019,9га. Житлова забудова складається  переважно з житлових будинків індивідуальної забудови (будинки приватного сектору) з присадибними ділянками, майже в кожному селі функціонують торговельні об'єкти зі змішаним асортиментом.

6.Характеристика об'єктів утворення  побутових  відходів  за джерелами їх утворення:

Генезис побутових відходів громади представлений твердими побутовими відходами життєдіяльності населення та функціонування об’єктів торгівлі.

       7. Характеристика, включаючи потужність, та місцезнаходження об'єктів поводження з побутовими відходами (об'єкти перероблення, сортування, утилізації, видалення відходів, об'єкти поводження з небезпечними відходами у складі побутових відходів тощо).

         Тверді побутові відходи вивозяться на полігон  площею 3,8 га, який  розташований на території Чернівецької селищної ради в смт.Чернівці.

8.Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій:

Конкурсна пропозиція подається особисто або надсилається поштою конкурсній комісії у конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, перелік послуг, на надання яких подається пропозиція. Конверти з конкурсними пропозиціями, що надійшли після закінчення строку їх подання, не розкриваються і повертаються учасникам конкурсу.

     Учасник конкурсу має право подати лише одну конкурсну пропозицію по кожному лоту.

Місце подання конкурсної пропозиції – конкурсна пропозиція подається головному спеціалісту, юрисконсульта відділу організаційно-кадрового та юридичного забезпечення апарату Чернівецької селищної ради та її виконавчого комітету, 0987523703

E-mail: cherngromada@ukr.net

Прийняття конкурсних пропозицій закінчується 05.10.2023 року о 16 годині 00 хвилин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь