A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чернівецька громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Триває Всеукраїнська інформаційна кампанія «Робота для ВПО: ти потрібен!»

Дата: 16.10.2023 15:53
Кількість переглядів: 51

#Робота _для_ВПО

 

У рамках кампанії Вінницька обласна служба зайнятості проводить масштабну інформаційну роботу серед ВПО щодо сприяння у працевлаштуванні, можливостей професійного навчання та перенавчання, організації підприємництва, надання грантів для створення або розвитку бізнесу тощо.

З початку війни послугами Вінницької обласної служби зайнятості скористались 4919 осіб з числа внутрішньо переміщених громадян.

Серед безробітних переселенців найбільше менеджерів, бухгалтерів, продавців, вчителів та вихователів, касирів, економістів, підсобних робітників, медичних працівників, працівників сфери громадського харчування, водіїв.

За сприяння Вінницької обласної служби зайнятості вдалося працевлаштувати 1339 шукачів роботи із числа ВПО. Найбільше переселенців працевлаштовані на підприємства, які займаються торгівлею, виробництвом, будівництвом, у лікарняні та медичні заклади, в тому числі, які надають стоматологічні послуги, в заклади громадського харчування.

З початку року можливістю професійного навчання скористалися 34 вимушених переселенці, ще 88 отримали ваучер. Більше 20 осіб з числа ВПО отримали мікрогрант за програмою «Власна справа».

Станом на 11.10.2023р. в обласній службі зайнятості шукають роботу 3694 безробітних, з них 206 осіб – внутрішні переселенці.

 

У разі виникнення питань звертайтесь на гарячі лінії Вінницького обласного центру зайнятості (063) 814-53-38, (050) 195-09-24, (067) 151-33-20 або пишіть на Телеграм канал Підтримка ДСЗ Вінниця https://t.me/DCZ_Vinnytsa

Інформаційна кампанія триває до жовтня 2023 року

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь