A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чернівецька громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Про скликання 41 позачергової сесії селищної ради 8 скликання 02.11.2023 року об 09 годині

Дата: 31.10.2023 15:41
Кількість переглядів: 74

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  1. Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади Чернівецької селищної ради, що підлягають приватизації у 2023 році
  2. Про програму утримання та ремонту автомобільних доріг загального користування, у тому числі місцевого значення та вулиць і доріг комунальної  власності Чернівецької селищної територіальної громади на 2023-2025 роки
  3. Про внесення змін до рішення 4 позачергової сесії  8 скликання від 09.02.2021 року № 153 «Про програму поліпшення техногенної та  пожежної безпеки населених пунктів та об'єктів усіх форм власності, розвитку  інфраструктури підрозділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій  розташованих на території Чернівецької  селищної ради  на 2021-2025 роки»
  4. Про внесення змін до рішення    33 чергової  сесії  селищної ради    8 скликання від 20.12.2022 року № 946   «Про бюджет  Чернівецької селищної    територіальної громади на 2023 рік»
  5. Про розірвання договору про встановлення права користування земельною ділянкою для забудови (суперфіцію) з ДП «Архітектурно-будівельний інжиніринг», припинення права постійного користування земельною ділянкою Чернівецьким ліцеєм №1 Чернівецької селищної ради», передачу земельних ділянок в постійне користування Відділу освіти Чернівецької селищної ради для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти.
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земель (земельної ділянки) сільськогосподарського призначення комунальної власності Чернівецької селищної ради в межах смт. Чернівці для ведення товарногого сільськогосподарського виробництва.
  7. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності, набуття права користування (оренди) якої пропонується здійснити на конкурентних засадах (земельних торгах) у формі аукціону,  затвердження умов проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу прав оренди на земельну ділянку комунальної власності.
  8. Про затвердження умов проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу прав оренди на земельну ділянку комунальної власності. (додатки 1-3 ділянки).
  9. Про затвердження умов проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу прав оренди на земельні ділянки комунальної власності (додатки 1-8 ділянок).
  10. Про затвердження умов проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу прав оренди на земельні ділянки комунальної власності (додатки 1-10 ділянок).
  11. Про затвердження умов проведення земельних торгів у формі електронного аукціону з продажу прав оренди на земельну ділянку комунальної власності (3,9295 га).
  12. Про затвердження умов проведення земельних торгів у формі електронного аукціону з продажу прав оренди на земельну ділянку комунальної власності (1,35 га).
  13. Про підготовку лотів до проведення земельних торгів з продажу права оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності Чернівецької селищної ради (додатки 9 ділянок).
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
  15. Про підготовку лотів до проведення земельних торгів з продажу права оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності Чернівецької селищної ради
  16. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування релігійній організації «Релігійна громада різдва Пресвятої Богородиці с.Володіївці Могилів-Подільського району Вінницько-Барської єпархії Православної церкви України».
  17. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду за межами населеного пункту смт.Чернівці гр.Котизі В.С.
  18. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) не витребуваних (не переоформлених земельних часток (паїв), відомості про які не внесені до ДЗК з метою надання в оренду ТОВ СХК «Вінницька промислова група», смт Чернівці.
  19. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) не витребуваних (не переоформлених земельних часток (паїв), відомості про які не внесені до ДЗК з метою надання в оренду ТОВ СХК «Вінницька промислова група», с. Мазурівка.
  20. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення товарного сільськогосподарського виробництва спадкоємниці земельної частки (паю) гр. Слободянюк Аллі Миколаївні.
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності (смт.Чернівці, вул.Святомиколаївська,79, 0,8760 га)
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності (смт.Чернівці, вул.Святомиколаївська, 0,0327 га)
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності (смт.Чернівці, вул.40-річчя Перемоги,84, 0,0360 га)
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності (смт.Чернівці, вул.40-річчя Перемоги,86 а,88, 2,1718 га)
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності (смт.Чернівці, вул.Святомиколаївська, 93 р,0,4687 га)
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Вінницької обласної прокуратури
  27. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) і передачу у власність земельних ділянок громадянам Недозимованому Сергію Миколайовичу, Суперсон Світлані Василівні, Бешелі Олені Антонівні
  28. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) і передачу у власність земельних ділянок громадянам Гулько Галині Леонтіївні, Лук’яненку Дмитру Сергійовичу, Яцишеному Петру Мартиновичу, Качинській Наталії Іванівні, Вірьовкіну Ігорю Миколайовичу, Насіковському Аркадію Францовичу, Насіковській Ганні Матвіївні, Насіковській Світлані Петрівні, Паламарчук Валентині Антонівні, Костельній Світлані Петрівні, Рудик Оксані Вікторівні, Франчук Анастасії Леонідівні, Супрун Ганні Юріївні, Паламарчуку Василю Федоровичу, Кобильняк Віктору Антоновичу, Форисю Олександру Павловичу
  29. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) і передачу у власність земельних ділянок громадянам Гордяк Євгенії Іванівні, Короленко Наталії Дмитрівні, Сімончуку Дмитру Івановичу
  30. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) і передачу у власність земельних ділянок громадянам Присяжнюку Анатолію Івановичу , Нарольській Катерині Василівні , Юдіній Марії Іванівні , Воронюку Володимиру Васильовичу , Власовій Людмилі Феодосіївні , Гоменюк Євгенії Іванівні , Гоменюк Марині Михайлівні , Попову В’ячеславу Григоровичу
  31. Різне

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь