Чернівецька громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Бесіди на правову тематику, про булінг та домашнє насильство, а також ази домедичної допомоги: поліцейські з медиками продовжують проводити навчальні заходи з учнями шкіл

Дата: 18.12.2023 15:51
Кількість переглядів: 142

 6 листопада поліцейські Могилів-Подільського райвідділу поліції спільно з медичним працівником завітали до учнів👨‍🦰👧 ліцеїв № 1 та 2 смт Чернівці.    

 Ці зустрічі правоохоронці присвятили навчальним заходам📚. Дітям роз’яснили їхні права та обов’язки, а також розповіли про відповідальність за вчинення правопорушень. ☝️Ці знання необхідні підліткам для формування безпечного середовища та подолання таких негативних явищ, як булінг та домашнє насильство.  

 👩‍🔬🩺З цікавістю учні слухали про домедичну підготовку. Школярам розповіли як проводиться оцінка стану постраждалого🤕 за алгоритмом «MARCH». Ним користуються для визначення реанімаційних дій, які повинні проводитись в разі виявлення людини з пораненням. Цю абревіатуру використовують для кращого запам’ятовування необхідних кроків під час  порятунку: М - масивний крововилив, А – дихальні шляхи, R - респіраторний, C - циркуляційний, H - гіпотермія. Також діти дізнались як зупиняти кровотечу 🩸🩹з використанням турнікету, робити серцево-легеневу реанімацію та надавати допомогу при опіках.   

 Окрім цього, майбутнім випускникам правоохоронці розповіли інформацію щодо умов вступу до вищих навчальних закладів системи МВС та проходження конкурсного відбору на службу в поліцію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь