A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чернівецька громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Безпека громадян – шлях до успіху громади!

Дата: 12.01.2024 09:17
Кількість переглядів: 55

Проаналізувавши стан пожежної безпеки за 2023 рік на території Чернівецької громади виникли 29 пожеж, економічні втрати за 2023 рік склали 5 млн.  080 тис. 500 гривень, із них прямі матеріальні збитки – 220 тис. 500  гривень. Велика кількість пожеж виникала в житловому секторі (житлові будинки, господарські споруди, дачі, тощо) - 20 випадків, що становить 30 відсотків від загальної кількості пожеж по громаді, якими нанесений збиток на суму 1 млн. 628 тис. 396 гривень. В природних екосистемах виникли 13 пожеж, внаслідок чого завдано економічних втрат на загальну суму близько 2 млн. 080 тис. гривень. На щастя під час пожеж загиблих та травмованих людей у 2023 році зареєстровано не було. 

З метою профілактики виникненню пожеж, загибелі людей на них, а також попередженню загибелі людей на водних об’єктах на територіїгромади, розпорядженнямголови Чернівецької селищної ради від 03.01.2024 року був затверджений план по проведенню комплексу профілактичних заходів по попередженню виникнення пожеж та загибелі людей на них та попередженню загибелі людей на водних об’єктах. Тому,10-11 січня працівники селищної радиспільно зпрацівниками сектору забезпечення заходів попередження надзвичайних ситуацій у Могилів-Подільському районі, провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з жителями села Борівка. Особливу увагу звернули на недотримання та нехтування громадянами правилами пожежної безпеки. Рятувальники нагадали селянам, що найпоширенішою причиною пожеж у побуті є порушення правил пожежної безпеки та легковажне ставлення до власної безпеки. Фахівці ДСНС наголосили людям на користування лише справною побутовою технікою, закликали слідкувати за станом опалювальних печей та справністю електрогосподарства. Також, наголосили про небезпеку виходу на кригу в умовах нестійких температурних показників та нагадали правила поведінки на водоймах.

Якщо ж сталася пожежа чи надзвичайна ситуація, а Ви самі не в змозі впоратися з вогнем – негайно викликайте пожежно-рятувальну службу за телефоном «101».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь