A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чернівецька громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Про скликання 46 чергової сесії селищної ради 8 скликання 05 квітня 2024 року об 10 год.

Дата: 26.03.2024 14:27
Кількість переглядів: 82

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Про затвердження плану формування мережі закладів загальної середньої освіти Чернівецької територіальної громади на 2024-2027 роки

2. Про затвердження передавальних актів Володіївецького закладу дошкільної освіти «Сонечко» Чернівецької селищної ради, Гонтівського закладу Дошкільної освіти «Світанок» Чернівецької селищної ради, Лозівського закладу дошкільної освіти «Надія» Чернівецької селищної ради та прийняття майна на баланс Чернівецької селищної ради

3. Про затвердження передавального акта Громадської організації « СОКОЛЯНКА»

та прийняття майна на баланс Чернівецької селищної ради

4. Про передачу майна Третьому відділу Могилів-Подільського РТЦК та СП

5. Про встановлення тарифу на послуги з  централізованого водопостачання та водовідведення, що надаються комунальним  підприємством «Чернівецький комунсервіс»

6. Про внесення змін до штатного  розпису апарату Чернівецької селищної ради та її виконавчого комітету                           

7. Про внесення змін до рішення 5 позачергової сесії селищної ради 8 скликання від 24.02.2021 року №187 «Про першочергові заходи щодо забезпечення  реалізації та гарантування  конституційного права громадян на звернення до селищної ради»

8. Про внесення змін до рішення 45 позачергової сесії селищної ради 8 скликання від 01.03.2024 року № 1293 «Про Програму забезпечення мобілізаційної підготовки та оборонної роботи на території Чернівецької селищної територіальної  громади на період 2023-2025 років»

9. Про  затвердження Програми для кривдників Чернівецької селищної територіальної громади на 2024-2026 роки

10. Про затвердження селищної програми сприяння діяльності органу державної казначейської служби України в казначейському обслуговуванні установ бюджету Чернівецької селищної ради на 2024-2025 роки

11.  Про внесення змін до рішення    43 чергової  сесії  селищної ради    8 скликання від 22.12.2023 року № 1255  «Про бюджет  Чернівецької селищної   територіальної громади на 2024 рік»

12. Про проведення інвентаризації земель (надання  дозволу на розроблення технічної документації  із землеустрою щодо інвентаризації земельної  ділянки комунальної власності) для обслуговування   артезіанської свердловини                                                                                

            13. Про створення громадських сіножатей, затвердження Положення про громадські сіножаті та надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для створення громадських сіножатей на землях комунальної власності Чернівецької селищної ради

 14. Про підготовку лотів до проведення земельних торгів з продажу права оренди земельних    ділянок     сільськогосподарського призначення комунальної власності Чернівецької селищної ради (Березівка 12,0171 га)

15. Про затвердження умов проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу прав оренди на земельну ділянку комунальної власності  (Борівка 20,00 га)

16. Про затвердження умов проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу прав оренди на земельну ділянку комунальної власності (Борівка 16,1288 га)

17. Про затвердження умов проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу прав оренди на земельну ділянку комунальної власності (Чернівці 3,9295 га)

18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земель (земельної ділянки) комунальної власності, затвердження умов проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу прав оренди на земельну ділянку комунальної власності

19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Чернівецької селищної ради із зміною цільового призначення для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг за межами населеного пункту с. Борівка Могилів-Подільського району Вінницької області на загальну площу 5,4650 га.

20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій, передачу земельної ділянки  в постійне користування  релігійній організації «Релігійна громада Різдва Пресвятої Богородиці с.Володіївці Чернівецького району Вінницько-Барської єпархії Православної Церкви України»

21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки                                                                                  комунальної власності з метою створення громадських пасовищ за межами                                                                                                  с. Сокіл площею 4,0919 га.

22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Свіщевському Леоніду Івановичу, Їжаківському Віталію Станіславовичу, Воєвудській Наталії Іванівні, Свідер Ользі Олександрівні, Квочці Галині Григорівні (Чернівці)

23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Ковалю Андрію Івановичу  (Чернівці по декретних рішеннях)

24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Рудій Олені Антонівні, Гординській Надії Адольфівні, Боднар Зої Григорівні, Кротній Ользі Петрівні (Мазурівка-Сокіл)

25.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Антофій Людмилі Іванівні, Адамчуку Веніаміну Францовичу, Городенському Віталію Миколайовичу, Нечай Олесі Вячеславівні, Рибчуку Валентину Петровичу (Мазурівка-Сокіл по декретних рішеннях).

26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Лесик Олесі Федорівні, Остапчуку Сергію Володимировичу, Остапчуку Володимиру Федоровичу, Ковальчук Євгенії Пилипівні, Боднар Марії Тодорівні, Шмерхльовій Марині Миколаївні, Дудник Людмилі Миколаївні, Чорному Петру Васильовичу Вороніній Лілії Адамівні (Борівка)

27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) і передачу у власність земельної ділянки Гончарук  Валентині  Михайлівні, Косенку Андрію Олександровичу  (Гонтівка)

28. Про припинення право постійного користування земельними ділянками «Чернівецьким ліцеєм №2 Чернівецької селищної ради» , передачу земельних ділянок в постійне користування Відділу освіти Чернівецької селищної ради для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти

29. Про затвердження  технічної документації із нормативної  грошової оцінки земельних ділянок у межах  населеного пункту  с.Мазурівка Чернівецької селищної ради

Могилів-Подільського району Вінницької області

30.Різне


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь