A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чернівецька громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Вітаємо з днем народження!

ВІтаємо з Днем народження Бобровіцьку Інну Володимирівну!

Чернівецька селищна рада вітає з Днем народження Бобровіцьку Інну Володимирівну, начальника фінансового відділу.! Бажаємо міцного здоров’я, фінансової стабільності, гармонії у всьому,  мирного неба над головою. Нехай по життю супроводжує удача й успіх, оточують близькі за духом люди, а кожен Ваш день сяє новими веселковими барвами!  

08:00:50 30.09.2021

ВІтаємо з Днем народження Гринько Тамару Степанівну!

Колектив Чернівецької селищної ради вітає директора КУ "Центр надання соціальних послуг" Гринько Тамару Степанівну з Днем народження! Щиро бажаємо благополуччя в родині, побільше здоров’я, радості, успіхів у всіх починаннях, підтримки друзів і рідних, позитивних емоцій, приємних моментів і сонячних днів!  

09:04:03 26.09.2021

ВІтаємо з Днем народження Чорну Наталю Дмитрівну!

Колектив Чернівецької селищної ради вітає з днем народження діловода сіл Борівка та Трактове Чорну Наталю Дмитрівну! Від щирого серця бажаємо нескінченного потоку енергії, бадьорості духу і багато радості в душі!  Здоров’я та наснаги і здійснення всіх планів.

10:45:58 24.09.2021

Вітаємо з ювілеєм народного депутата України Білозір Ларису Миколаївну!

Шановна Ларисо Миколаївно! Чернівецька громада вітає Вас з Днем народження!  Ми пишаємося тим, що Ви наш депутат! Цінуємо і поважаємо, гордимося Вашими справами! Ви як ніхто розумієте і підтримуєте своїх виборців, вникаєте в усі наші проблеми та допомагаєте у їх вирішенні! Сподіваємося що ще багато років Ви будете працювати на благо нашої держави і представлятимете інтереси громад, в тому числі і нашої!  Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує Вас щоденно енергією, натхненням та радістю сьогодення.

08:53:06 24.09.2021

ВІтаємо з Днем народження Кушнір Ларису Василівну!

Колектив Чернівецької селищної ради вітає з днем народження діловода сіл Саїнка та Вівчарня Кушнір Ларису Василівну!  Бажаємо відмінного самопочуття, чудового настрою, постійного щастя, яскравого світу навколо та безліч можливостей для успіху в ньому!

10:39:23 22.09.2021

ВІтаємо депутата селищної ради 8 скликання Бровко Анжелу Володимирівну!

ВІтаємо депутата селищної ради 8 скликання Бровко Анжелу Володимирівну! Бажаємо  Вам  оптимізму, міцного здоров’я, безхмарних буднів! Удачі у всіх починаннях, здійснення мрій, завжди світлого і доброго настрою, віри в себе і просування до своїх цілей. А ще більше посмішок і в свята, і в будні, і нехай кожен день буде наповнений щастям і теплом.

10:54:35 16.09.2021

ВІтаємо депутата селищної ради 8 скликання Василик Ярославу Юріївну!

ВІтаємо депутата селищної ради 8 скликання Василик Ярославу Юріївну! Нехай збуваються мрії, множаться можливості, успішно йдуть всі справи й вистачає сил і енергії для нових звершень! Міцного здоров'я, позитивного настрою, віри в себе і в успіх!  

10:52:48 15.09.2021

Вітаємо з днем народження Слободянюка Михайла Васильовича!

Колектив Чернівецької селищної ради вітає з днем народження старосту сіл Борівка та Трактове Слободянюка Михайла Васильовича! Бажаємо Вам міцного здоров'я,  невичерпної енергії і наснаги у всіх справах. Хай у Вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість. Нехай доля буде прихильною до вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів!  

10:32:25 13.09.2021

ВІтаємо депутата селищної ради 8 скликання Комар Юлію Степанівну!

ВІтаємо з Днем народження депутата селищної ради 8 скликання Комар Юлію Степанівну! Бажаємо міцного здоров'я, удачі, благополуччя, добра, радості, любові, щастя, гарного настрою, посмішок, яскравих вражень і нехай тепло і затишок завжди наповнюють Ваш дім. 

09:41:57 31.08.2021

ВІтаємо з Днем народження Головатюк Лесю Іванівну!

Колектив Чернівецької селищної ради щиро вітає з гарним ювілеєм Головатюк Лесю Іванівну з днем народження! Щиро зичимо щастя і здійснення бажань! Нехай життя, як яскрава мозаїка, складається з світлих фарб радості, незабутніх подій, а кожен новий день дарує удачу і прекрасний настрій!  

08:21:53 27.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь