A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чернівецька громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Вітаємо з днем народження!

Вітаємо з днем народження Дідова Анатолія Григоровича!

Колектив Чернівецької селищної ради вітає з днем народження Дідова Анатолія Григоровича, начальника земельного відділу! Нехай життя дарує Вам побільше яскравих моментів, і збуваються всі  найсміливіші і заповітні бажання! Бажаємо, щоб у Вашому домі завжди панували щастя і розуміння. І нехай Вас оточують тільки щирі, вірні, надійні друзі і добрі люди.

08:00:36 21.08.2021

ВІтаємо депутата селищної ради 8 скликання Злощинського Сергія Олександровича!!

 ВІтаємо з днем народження депутата селищної ради 8 скликання Злощинського Сергія Олександровича!! Здоров"я, добра, радості і щастя! Нехай здійснюються мрії, мир і достаток будуть в домі.  

10:39:05 29.07.2021

Вітаємо з днем народження Гоцуляк Людмилу Анатоліівну!

Колектив Чернівецької селищної ради вітає Гоцуляк Людмилу Анатоліівну, головного спеціаліста відділу соціального захисту  з днем народження! Бажаємо здоров’я, благополуччя, творчої наснаги, ефективної реалізапції усіх проектів і планів. Хороших і надійних людей на Вашому життєвому шляху. Успіхів і процвітання!

10:09:13 28.07.2021

Вітаємо Петровську Марію Володимирівну!

Колектив Чернівецької селищної ради вітає Петровську Марію Володимирівну, начальника відділу освіти ! Нехай в житті трапляється тільки добро, сила, і здоров’я ніколи не покидають. Бажаємо успіху в справах, досягнень у праці  і спокійних трудових буднів, щасливих і радісних днів, наповнених світлом і любов’ю близьких.Нехай по життю  супроводжують надійні люди..

08:35:13 08.07.2021

Вітаємо Ляхович Наталію Антонівну

Колектив Чернівецької селищної ради вітає Ляхович Наталію Антонівну, начальника відділу соціального захисту населення.  Бажаємо завжди залишатися життєрадісною людиною, миру, щастя, любові, здоров’я та сил успіхів у будь-яких справах, щоденного натхнення та обов’язкового везіння у потрібну хвилину.  

08:27:08 07.07.2021

Вітаємо з ювілеєм Лутковського Анатолія Вікторовича!

Сьогодні свій гарний ювілей святкує депутат селищної ради 8 скликання Лутковський Анатолій Вікторович! Щиро вітаємо Вас з Днем народження! Сердечно бажаємо Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії та наснаги, родинного затишку, благополуччя і добра. Нехай кожен Ваш день буде наповнений корисними справами і теплом людських відносин, а мрії втілюються у життя та приносять бажану радість і задоволення.

00:00:27 26.06.2021

Вітаємо П"ясту Лілію Анатоліївну

Колектив Чернівецької селищної ради вітає з днем народження П’ясту Лілію Анатоліївну, головного спеціаліста земельного відділу !  Нехай Ваша  життєва чаша буде переповнена щастям, здоров'ям і любов'ю, а всі мрії обов'язково збуваються!  

09:14:08 22.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь