A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чернівецька громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ОГОЛОШЕННЯ

Увага! Виїзний особистий прийом громадян керівництвом Могилів - Подільської РДА

Шановні жителі Могилів-Подільського району!   26 травня 2021 року  з 10:00 у приміщенні Чернівецької селищної ради (вул. Святомиколаївська, буд. 103) буде здійснюватись виїзний особистий прийом громадян головою Могилів-Подільської районної державної адміністрації Яцуком Юрієм Володимировичем та його заступниками Сінчак Ганною Аркадієвною, Рубанським Володимиром Івановичом, Антонюк Світланою Іванівною. Попередній запис громадян та довідки здійснюються за телефоном (04337) 6-28-56, 6-24-36

15:58:15 25.05.2021

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта проекту рішення Чернівецької селищної ради «Про встановлення місцевих податків  і зборів»

Проект рішення Чернівецької селищної ради «Про встановлення місцевих податків  і зборів» розроблено відділом земельних ресурсів апарату Чернівецької селищної ради та її  виконавчого комітету спільно з фінансовим відділом Чернівецької селищної ради. Мета проекту: встановлення на території Чернівецької селищної ради місцевих податків і зборів у відповідності до Податкового кодексу України, з урахуванням вимог Закону України від 11.09.2003 № 1160-ІV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», приведення нормативного акта у відповідність до змін у чинному законодавстві. Проект спрямований на встановлення місцевих податків і зборів, визначення об’єктів оподаткування, платників податків і зборів, задоволення потреб громадян та суб’єктів підприємницької діяльності в здійсненні господарської діяльності, що створює  передумови для соціально-економічного розвитку територіальної громади. Проект рішення Чернівецької селищної ради «Про встановлення місцевих податків  і зборів» розміщено на офіційній сторінці Чернівецької  селищної ради  у розділі «Місцеві податки та збори» Зауваження та пропозиції приймаються у письмовому та/або електронному вигляді  на e-mail:  cherngromada@ukr.net  впродовж одного місяця  з дня оприлюднення проекту регуляторного акта  на офіційній сторінці  селищної ради.

16:03:35 18.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь