A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чернівецька громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

НОВИНИ

Засідання виконкому селищної ради

Надзвичайно важливі питання розглядались на засіданні виконкому Чернівецької селищної ради. Зокрема, йшлося про епідеміологічну ситуацію, що спричинила  встановлення з 24 лютого 2021 р. на території Вінницької області «помаранчевого» рівня епідемічної небезпеки. З метою запобігання занесенню і поширенню на території  Чернівецької селищної територіальної громади гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19, на виконання протоколу №6 позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, виконавчим комітетом Чернівецької селищної ради прийнято відповідне рішення рішення. Обговорювалось питання та прийнято рішення щодо створення комісій по проведенню обстеження матеріально – побутових умов проживання громадян. Такі комісії створені відповідно до старостинського розподілу. Також, надзвичайно важливим було питання про призов громадян 1994-2003 років народження на строкову військову службу навесні 2021 року

17:47:56 26.02.2021

Онлайн навчання

16.02.2021 р. Вінницький регіональний офіс Програми "U- LEAD з Європою" провів для старост ношої громади онлайн консультацію " Правовий статус старост Чернівецької громади"

13:59:09 17.02.2021

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Шановні учасники бойових дій, воїни-інтернаціоналісти Чернівеччини! 15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав . Ми віддаємо шану вам, солдатам і офіцерам, які з честю та гідністю виконували свій військовий обов’язок, беручи участь у бойових діях у різних, розкиданих по всьому світу країнах. Кожна війна – це лихо, трагедії, смерті. Але найбільш масштабним був афганський конфлікт. Довгих десять років трагічна війна в Афганістані викликала в свідомості людей біль і смуток за понівечені долі наших воїнів. Ця війна зламала життя багатьом молодим хлопцям. Незважаючи ні на що, вони чесно виконували свій громадянський обов’язок, залишалися вірними присязі до кінця. Ми жили з величезною надію, що та війна – остання. І біда й горе ніколи не повернуться похоронками в оселі українців. Але знову жахіття збройного протистояння круком кружляє над рідною землею. І там, на Сході України, колишні афганці знову на передовій. Бо вони завжди були і залишаються прикладом відваги і справжньої мужності, доблесті й героїзму, братерства та самовідданості для молодих поколінь, адже обов’язок для них – це не просто слово, а основа життя. Пам’ятати про подвиг тих, хто сьогодні не з нами, турбуватися про тих, хто втратив своє здоров’я у страшних війнах, - це вже наш святий обов’язок. Нехай завжди над нами буде високе синє небо і світить яскраве сонце! Нехай на Україну повернуться довгождані мир і спокій, щастя і радість! Здоров”я, радості, злагоди у ваших домівках! Вічна пам"ять загиблим та співчуття родинам, які втратили своїх близьких.  

10:09:37 15.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь