A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чернівецька громада
Вінницька область, Могилів-Подільський район

НОВИНИ

8 травня, в День пам’яті та примирення, Україна вшановує пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, та всіх жертв Другої світової війни

Надзвичайно важливо згадувати та вшановувати подвиг тих, хто боровся з нацизмом і переміг його. Не менше заслуговують на увагу та пам’ять і жертви війни: остарбайтери, діти війни, цивільні, які постраждали від бойових дій та окупації їхніх міст і сіл. Війна – це не лише танки, гармати й масштабні бої. Це – долі, мільйони маленьких і великих людських бід, які тривали роками. 

15:25:24 08.05.2023

Увага! Безкоштовний ваучер на навчання!

 Державна служба зайнятості пропонує унікальну можливість підвищити свій фаховий рівень – безкоштовно отримати ваучер на  навчання, щоб мати більше шансів знайти роботу та бути конкурентним на ринку праці. То ж які кроки треба зробити та куди звертатися, щоб отримати ваучер   Вибір центру зайнятості. Вам необхідно звернутися до будь-якого структурного підрозділу Вінницького обласного центру зайнятості та повідомити про намір отримати ваучер на навчання. Адреси та контакти за посиланням: https://is.gd/GmtBJe  Вибір професії. На цьому етапі ви маєте визначитися, на кого ви бажаєте вчитися. Потім вибрати необхідну професію або спеціальність з переліку професій, за яким може бути виданий ваучер. Перелік професій тут: https://is.gd/qjIfuw  Подання пакету документів. Напишіть заяву на отримання ваучера та надайте необхідний пакет документів до служби зайнятості. Перелік документів тут: https://www.dcz.gov.ua/storinka/vauchery  Ухвалення рішення центром зайнятості. Фахівці служби зайнятості протягом восьми днів опрацьовують вашу заяву та приймають рішення щодо видачі ваучера.  Отримання ваучера. Протягом 5 робочих днів з дня надходження позитивного рішення вам необхідно звернутися в обраний вами структурний підрозділ центру зайнятості та отримати ваучер.  Вибір навчального закладу.  Ви обираєте навчальний заклад, який має право здійснювати діяльність у сфері вищої освіти та професійно-технічної освіти із переліку навчальних закладів, для навчання в яких може бути виданий ваучер. Перелік тут: https://is.gd/LtO4Vm  Навчання. Ви подаєте до обраного навчального закладу ваучер та пакет документів для вступу. Потім укладаєте з навчальним закладом договір та розпочинаєте навчання.  У разі виникнення питань звертайтесь на гарячі лінії Вінницького обласного центру зайнятості 0 (432) 55-17-96, +38 (063) 814-53-38, +38 (050) 195-09-24 або пишіть на Телеграм канал Підтримка ДСЗ Вінниця  https://t.me/DCZ_Vinnytsa

08:13:42 01.05.2023

До уваги роботодавців!!!

Шановні роботодавці! Державна служба зайнятостіпропонує Вам ряд наступних програм для підтримки та розвитку Вашого бізнесу:

16:11:55 27.04.2023

Шановні християни східного обряду! 

Щиро вітаю вас з Великим Днем Світлого Христового Воскресіння! У житті кожного християнина Великдень - свято особливо шановане та величне. Щороку це світле свято відгукується у наших серцях радістю та надією. Навіть попри війну, яку вже другий рік веде росія проти України, Світле Христове Воскресіння нам дає віру в себе і опору у житті, віру в нашу Перемогу над ворогом та в процвітання нашої держави. З цією вірою в наших серцях, з любов’ю до ближнього та всепрощенням, ми зможемо подолати всі біди і негаразди, вистояти в боротьбі за незалежність і примножити свої здобутки та досягнення.  Хай день Христового Воскресіння принесе у наші домівки мир, щастя і радість, благополуччя, достаток і Боже благословення! Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

06:00:44 16.04.2023

Дорогі земляки!

Дорогі земляки! Вітаю вас зі Світлим Христовим Воскресінням! Відродження та оновлення символізує це свято. Воно зміцнює нашу віру в те, що світло обов`язково витіснить пітьму, що добро  подолає зло, а життя переможе смерть. За життя нині  бореться Україна. За своїх дітей, за майбутнє рідної країни стоять наші бійці на фронтах жорстокої війни з російським ворогом. Незламністю духу примножуємо наші сили, а віра  додає нам стійкості. До Бога лине наша молитва за Україну, за наших батьків і дітей, за мужніх захисників і захисниць, за нашу перемогу та мир.   Світлого Великодня - вашим родинам! Перемоги – Україні! Христос Воскрес! Воістину Воскрес!  

08:49:35 14.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь